Monday, May 31, 2010 Posted by purple lover   0 comments

Happy Birthday To U



Happy Birthday To U



Happy Birthday To Nur Hannah




Happy Birthday To U.....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Semoga jadi anak yg solehah & berjaya dunia akhirat ........amin





Pejam celik pejam celik ...
si kecik kami sudah 2 tahun.
"
"
"
"
"
"

31 Mei 2008 ....
Cepat sungguh rasanya. Lagi 5 tahun dah boleh pegi skolah dah ..
Alhamdulillah, hannah dah pandai bawak diri sebagai kakak. Walaupun still ada part yg kasar2 lagi, tapi sekurang kurangnya banyak perbezaan dari 3 bulan yg lepas. Dah pandai selawat untk adik dgn pelat2 tersendiri, mama senyum sorang2 kalau dgr hannah selawat untk adik : ),.







p/s : next entry kita citer pasal besday party hannah


Saturday, May 29, 2010 Posted by purple lover   0 comments

Kenapa saya suke rumah saya ???! ?!!! ~

sebab ia BEST ...

hohohho... okeh okeh cukup mengarut di situ ......

Kenapa lately sangat malas nak update blog .... walaupun 1 baris ayat je .... jangan kata 1 baris, 1 huruf pun tak kuasa nak tekan :)









JaWApaN nYer :




SAYA mALaS





Memandangkan keadaan yg agar kucar kacir akhir2 nih, maka tak sempat pun nak jenguk2 blog sendiri .... teeeet tapi saya masih ada masa untk blog-walking-hopping .... eheheh

okeh berikut ialah fakta fakta menyebabkan kemalasan saya :


- cuaca yg panas-hujan-panas-hujan-mendung nih menyebabkan saya demam + selsema .... so malas la kan nak update blog

- anak2 saya juga terkena tempias selsema mak nye , maka 2-2 pun sok sek sok sek .. kena selsema ...

- keje yg belambak sampai tak kuasa nak buat ... hihihihihi


- sibuk survey2 kek@cupcakes@cookies untuk buat makan2 besday kakak hannah tahun nih. Yay ! akhirnya tahun nih buat jgk makan2 besday hannah. Mula2 memang taknak buat makan2 nih, tapi setelah bincang, saje la buat kecik2, boleh panggil jiran2 makan. Encik suami kata : " takpe la, buat makan2, niat sedekah " hehehhe , bleh ke ????!!! Tapi makan2 kali juga di'sponsor' bersama dgn untie2 hannah yg lain ... ehehehhe jimat duit I.

- hujung hujung bulan ni biasa la kan bizik cket dgn akaun sana sini. Dah nama pun keje tukang jaga akaun, maka banyak la hutang piutang yg kena settle ujung bulan nih .. kalo tidak kang pantas je org Bank nak menelepon.




Monday, May 3, 2010 Posted by purple lover   1 comment

Yayyyyy .. kami sedang bercuti di kampung ...

ohoohoho dah lama tak balik kampung .....

plus

kali nih lebih excited sebab

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

"
'
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
kami sudah berempat !!!!


Alhamdulillah budak2 nih tak meragam dalam kereta .. mr hubby pun drive dgn gembira !


so till then ..... :)

 
Blogger Template By Lawnydesigns